Rollecatekwartier haalt 2450,- op tijdens veiling voor vluchtelingen uit Oekraïne


Zondag 3 april 2022 - Rollecatekwartier Deventer

Bewoners uit het Rollecatekwartier hebben 2450 euro opgehaald voor de Deventer opvang van Oekraïense vluchtelingen, tijdens een unieke veiling in de Rollecate Tuin.

Ondanks dat vele buurtbewoners al eerder individueel gedoneerd hebben voor Oekraïne, heeft dit initiatiefnemers Ellen, Margreet, Karin en Geert niet weerhouden deze actie op touw te zetten. Onder bezielende leiding van de veilingmeester zijn ruim 40 veilingobjecten onder de hamer gebracht, waarvan de gehele opbrengst ten goede komt aan vluchtelingen uit Oekraïne.

De veilingobjecten zijn stuk voor stuk bijeengebracht door buurtbewoners en met medewerking van lokale ondernemers, waar onder Speel Je Wijs, Koffiebranderij Roemar, Dikke & Kamille Deventer, Getreuer Makelaars;, De Olde Bakkerieje, Medius, Pedicure Praktijk Groenewold, Mimik en Talamini. Veel dank gaat dan ook uit naar allen die dit hebben mogelijk gemaakt.

veiling items

Vragen over deze actie? Ideeën?

Neem dan contact op met de initiatiefnemers:
- Ellen Borgonjen (ellen.borgonjen@live.nl)
- Karin Jelsma (karinjelsma@kpnmail.nl)
- Margreet Klein Ovink (margreet.kleinovink@home.nl)

Of mail naar info@rollecate.org


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van buurtactiviteiten vanuit Stichting Rollecate? Geeft je op als abonnee en ontvang onze nieuwsbrief en wordt toegevoegd aan de activiteiten agenda.

Terug