Rollecatekwartier doneert 2490.- aan hulp voor Vluchtelingen uit Oekraïne


Zondag 16 mei 2022 - Rollecatekwartier Deventer

Bewoners uit het Rollecatekwartier hebben 2450 euro opgehaald voor de Deventer opvang van Oekraïense vluchtelingen, tijdens een unieke veiling in de Rollecate Tuin.

Ondanks dat vele buurtbewoners al eerder individueel gedoneerd hebben voor Oekraïne, heeft dit initiatiefnemers Ellen, Margreet, Karin en Geert niet weerhouden deze actie op touw te zetten. Onder bezielende leiding van de veilingmeester zijn ruim 40 veilingobjecten onder de hamer gebracht, waarvan de gehele opbrengst ten goede komt aan vluchtelingen uit Oekraïne. Zie hiervoor ook het eerdere verslag.

Inmiddels heeft het opgehaalde bedrag een mooie bestemming gevonden. De donaties zijn besteed aan de aankoop van fietsen voor de vluchtelingen opvang in Deventer, inclusief meerdere driewiel-fietsen voor minder validen en 10-tal dames- en herenfietsen. De Stichting heeft hiervoor naast Deventer Vluchtelingen Opvang, samengewerkt met Rotary Deventer, Stichting Community Service en Deventer Doet!.
Veel dank aan allen die hieraan hebben bijgedragen!

Vragen over deze actie? Ideeën? Mail dan naar info@rollecate.org


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van buurtactiviteiten vanuit Stichting Rollecate? Geeft je op als abonnee en ontvang onze nieuwsbrief en wordt toegevoegd aan de activiteiten agenda.

Terug