Groot succes! - Voorjaarsborrel 2022

#


Zondag 6 maart 2022 – Voorjaarsborrel Stichting Rollecate

Met flinke opkomst met meer dan 100 aanwezige buurtbewoners was de voorjaarsborrel in de Rollecate Tuin op zondag middag 6 maart 2022 een groot succes! Jong en oud wist zich te vermaken en veel (nieuwe) bewoners in de Rollecate buurt hebben elkaar (beter) leren kennen.

Na alle COVID-19 beperkingen van de afgelopen tijd, vormde deze borrel een mooie start van een actieve Rollecate buurt 2022, met nog veel activiteiten in het verschiet.

Tijdens de borrel heeft heeft Henk Schepers namens het nieuwe Stichting Rollecate bestuur de aanwezigen kort toegesproken en het oude bestuur (Jeroen, Erik, Fenna) bedankt voor hun jarenlange inzet voor de Rollecate Tuin.

Stichting Rollecate Beheer zet zich in voor behoud & beheer van de Rollecate Tuin als gemeenschappelijke groenvoorziening, speel- & ontmoetingsplek in het Rollecatekwartier en de verdere ontwikkeling van de Rollecate buurt als groene, duurzame & leefbare buurt met verbinding tussen bewoners & omgeving. Voor en door bewoners uit de Rollecate buurt

Bedankt aan alle aanwezigen voor de gezelligheid, meegebrachte hapjes en heel graag tot 17 April, tijdens de paasactiviteit!

Voorjaarsborrel 2022

Wil je ook een activiteit helpen organiseren?

Neem dan gerust even contact met ons op via info@rollecate.org

Altijd op de hoogte

Op de hoogte blijven van buurtactiviteiten vanuit Stichting Rollecate?

Geeft je op als abonnee en ontvang onze nieuwsbrief en wordt toegevoegd aan de agenda.

Terug